Junifesten – oppdatering 1

Nå har junifesten på Akam snart vart en uke, så det kan være greit med en oppdatering.

Saras Telt er ikke lenger

På søndag tok jeg en tur inn til Oslo; tanken var å ta en tur innom Saras Telt før de stengte. Det var for sent … Så dette måtte bli dagens bilde.

En av kandidatene på søndag, var denne karen som tok seg en ettermiddagshvil:

En velfortjent hvil?

På mandag ble det dårlig med tid, så da ble det en rask stopp på veien hjem. Solen skinte, luften var veldig klar og gresset grønt. Heldigvis var en stige plassert litt snålt, så bildet ble litt mer interessant.

Nødutgang fra jordet

Jeg tok bussen til jobben denne dagen, så jeg tok noen bilder på vei til jobben også. Så mandagens alternativ ble dette bildet av den forhenværende lokale butikken:

Det var en gang en butikk

Tirsdag var heller ikke en dag med god tid; men jeg tok en liten tur i nabolaget rundt solnedgang; og det var motiver å finne. Dagens valg ble denne dekorative planten.

Vårstemning

Hadde flere alternativer fra denne turen, f.eks. disse kabel-kveilene.

Ekstra jording?

På onsdag ble det også tiil at jeg tok bilder sent på kvelden. Det var interessante skyer på himmelen, så jeg prøvde å fange de på en interessant måte.

Mot natt

Jeg prøvde også å fange skyene et annet sted, men det ble det ikke noe ut av. Heldigvis var noen interessante mønstre i landskapet; så jeg fikk dette alternativet.

Landlig

I dag tok jeg en liten tur ut til Holmenstranden, og jeg falt for disse litt mystiske sporene:

Ut mot havet

Dagens alternativ er denne litt strenge komposisjonen av toalettbygget …

Fra Holmenstranden